razglednica ny_800x554

Hello my dear readers,
I hope you had an awesome celebration last night! We left so much behind us last year; I believe you did great stuff, but there’s new things that we need fight for and work hard to accomplish in this new 2016.
Now, let me recap last year.
I can’t be modest.. I have to admit: it was an amazing year for me!
The first half of the year was easygoing. Most of the time I spent on journeys, in the cities and places I have never been before. I spent New Years Eve in Dubai, the town with a most incredible firework in the world. It was my first time there, and I will remember that trip forever! That was a magical opening of 2015. ( I never posted these photos here on my blog, because at that time blog didn’t exist. I will show you photos in my next post 🙂 After that, I traveled to Rome and Malta, also for the first time. Rome is one of the most beautiful cities in the world. So ancient that you have a feeling like you drop into some historical epic spectacle movie set. ( I never post those photos too, but I will definitely find some occasion to post these pictures too 🙂 I wrote about Malta a lot when I was there for a second time last year. You can find all posts -> here )
Mid-year I traveled to Las Vegas, visit my Croatian and American friends I have there. It was fun, but I’ve been to Vegas so many times that I have a feeling it’s my second neighborhood. ( You can find post about Vegas -> toshoot-on-45c/” target=”_blank”>here ) But then came the biggest event of the year. I went to Los Angeles for the first time, attend New York Film Academy acting for film workshop. It was the most excited period of my life – you can find the whole story about that -> here. Courage and hard works paid off, so when I came back home to Croatia; I got my first part in the foreign movie. Filming was in Split so that whole period I was on distance Zagreb – Split.
Accidentally, but at the same time, I prepared everything for launching my blog you are reading right now 🙂 That time was really dynamic and excited. Back then everything was new for me, and it was so many things to prepare and explore. I can’t say enough thanks to FERPROJEKT, who made this beautiful website. They work every day to maintain and improve it. Also, I need to thank all my family and friends who are supporting me and helping every day with their advice, ideas, comments, photographing, corrections, sharing, liking, criticism and praises. I will not list anyone in particular, has a lot of you.. You will recognize in these words. And then, of course, all the credits and thanks for everything goes to YOU, my dear readers!! Thank you from the heart! Without you, I have no one to write. I am very happy that you have accepted this blog so quick. We’re still young, only 3 and a half months behind us but looking forward to new challenges and excitements with you! <3
And of course, we have to finish this review whit a selection of the best outfit in the past year. However, this is a fashion blog 🙂 I chose a couple of my favorite, and you choose the best one! Write me in the comments section below. How was your year, what is your favorite outfit and if you have any new ideas for the blog..
I wish you the most wonderful New year!
2016. WELCOME!
Xoxo

Pozdrav najdraži moji,
Zasigurno i vi sada, baš kao i ja, mislite – kako je brzo proletila ova godina.. I nekako lete sve brže i brže, nikako sve pohvatati, ni za glavu ni za rep, uvijek neki zaostatci i uvijek nešto što smo trebali napraviti još u prošloj, vučemo u novu. Ali sada nećemo o tome kako nam vrijeme brzo prolazi i o onome što nismo napravili. S tim nemamo problema – sigurno ćemo to riješiti u ovoj godini heheee 🙂 Nego prijeđimo mi na osvrt onoga što se desilo sada već davneeeeee 2015.
Stvarno bih bila skromna kad bih rekla da je godina bila dobra ali priznajem bila je fantastična i vrlo uzbudljiva. I to većinom druga polovica godine, nekako se sve izdešavalo paralelno. Bilo je jako kaotično i dinamično, možda baš iz tog razloga imam osjećaj da je prošla još brže.
Godina je već sama po sebi počela magično dočekom u Dubaiju. Što možeš više poželjeti, nego biti u gradu sa jednim od najpompoznijih vatrometa i dočeka nove godine na svijetu. Prvi puta sam bila tamo a oduvijek sam htjela ići baš za novu godinu. Neću vam sada pisati o Dubaiju, to ostavljam za svoj sljedeći post za par dana, pa ćete moći uživati u fotkicama od prošle godine. Nakon toga usljedila su još dva putovanja i to također u mjesta na kojima do tada nikada nisam bila – Rim i Malta. O Malti sam vam dosta pisala ( postove s Malte možete pronaći -> ovdje ) kada sam ondje bila po drugi puta prošle godine a iz Rima vam isto poput Dubaija još nisam stigla staviti fotkice jer blog tada još nije ni postojao. Već sam vam u par postova napomenula kao ću “TRAVEL” polagano, kroz vrijeme, popunjavati sa fotografijama i postovima, kako mi dođe neki vremenski povod ili ako ponovno posjetim neku od destinacija.
No vratimo se mi na nazad na osvrt godine.. Dakle nakon 3 putovanja u gradove koje još nisam posjetila slijedilo je veliko putovanje u grad koji mi se danas čini poput svog drugog kvarta, koliko sam puta već bila tamo. Vegas. Ponovno sam, kao i svake godine, upoznala divne ljude i provela neko vrijeme sa svojim prijateljima. ( post možete pročitati -> toshoot-on-45c/” target=”_blank”>ovdje ) A onda je usljijedio, po meni najljepši događaj u cijeloj godini a to je – odlazak u LA po prvi puta i to na New York Film Academy – acting for film workshop. O tome sam vam pisala već na početku, u jednom od prvih postova koji možete pročitati -> ovdje. I sve se isplatilo jer sam po povratku u hrvatsku, nakon mjesec dana, dobila svoju prvu ulogu na filmu i to za inozemno, njemačko tržište. Poklopilo se sasvim slučajno ali u to isto vrijeme sam lansirala svoj blog, koji upravo čitate 🙂
Tako je godina, iz laganini i mirnog tona, obilježena putovanjima, preko škole u LA-u i povratku u Zagreb, poprimila dinamični ton. Snimanje filma odvijalo se u Splitu, tako da sam stalno bila na relaciji Zagreb – Split a blog je iziskivao jako puno vremena. Da se razumijemo, tako je i dans, nakon 3 i pol mjeseca koliko blog postoji, ali tada mi je sve bilo novo i toliko je toga trebalo napraviti, prirediti i istražiti. Ne mogu se dovoljno zahvaliti FERPROJEKTU i njegovim ljudima koji su napravili ovu predivnu web stranicu te koji svaki dan rade na njenom održavanju i unaprijeđenju, kako bi uvijek sve bilo u funkciji. Takoder hvala svim mojim prijateljima i obitelji što su me podržali u ovome i što mi svaki dan pomažu sa svojim savjetima, idejama, komentarima, fotkanjima, ispravljanjima, sheranjima, lajkovima, kritikama, pohvalama.. Neću nikoga posebno nabrajati, ima vas puno a vi ćete se prepoznati u ovim riječima. I onda naravno, sva zasluga, za sve ovo što sada pišem, ide VAMA – dragi moji čitatelji!! Hvala vam od srca, bez vas, nemam za koga pisati i ovo sve raditi. Jako sam sretna što ste tako brzo prihvatili ovaj blog. Još smo jako mladi, tek je 3 i pol mjeseca iza nas, puno nas toga čeka zajedno i veselim se novim izazovima i uzbuđenjima s vama. <3
I naravno, ovaj osvrt moramo završiti izborom najboljeg outfita u prošloj godini, ipak je ovo fashion blog 🙂 Izabrala sam vam par meni najdražih a vi odaberite najbolji! Pišite mi u komentarima kako je protekla vaša godina, koji outfit je po vama bio najbolji prošle godine i ako imate kakve nove ideje za za blog, o čemu biste voljeli čitati..
Želim vam sve najljepše i najdivnije u Novoj 2016. <3
Xoxo

potpis

godišnji izbor_800x720

image1_800x1067

image2_800x1067

image3_800x600

image4_800x1067

image5_800x1067

LA 1_800x800

LA 3_800x1067

Prag 1_800x497

LA 2_800x749

Vegas 1_800x533

SHARE