IMG_4707_800x1347

Hi my dear fashionistas,

This weekend I stopped by the ELFS store to pick a new giveaway for this month. As you could have seen at my previous post, I have chosen a beautiful flower pattern notebook. It can also be worn as a clutch. I know how much girls from here love this Croatian fashion brand. So I thought, my fashionable readers from all around the world will enjoin this. To go into the draw, you only need subscribe to my blog 🙂 The winner will be announced October 31st on my Instagram and Facebook page.
While I was at the store, I got the chance to be the first to wear this fabulous suede skirt! It came to the shop that day, and it is a part of the new collection which designers are preparing for the runway show that will take place at the end of this month! You can exclusively buy the skirt here at my blog now (look below – I wore). It had started to rain a bit, so I need this cute umbrella for the photo shooting. It’s also a part of the new collection, and you can buy it online below.

Rainy weekend in Zagreb has never been so stylish as now 🙂

How do you like this outfit? Write me your thoughts in the comments below

I wore:

SKIRT “Arizona” – ELFS
BLOUSE – tops/view-all/printed-blouse-c733890p2776155.html”>ZARA
BAG – POPPY BAGS
UMBRELLA – ELFS
SUEDE BOOTS – ZARA

Pozdrav dragi moji fashionisti,

Ovaj tjedan otišla sam do ELFS trgovine u Zagrebu potražiti za vas novi giveaway za ovaj mjesec. Kao što ste mogli vidjeti u mom prethodnom postu, izabrala sam za vas divnu torbu za laptop cvjetnog uzorka. Ne mora nužno biti za notebook, možete u nju staviti što god želite.. od bilježnica, fascikla, planera do šminke i nositi ju kao fashionable clutch. 🙂 Znam koliko naše stylish cure iz regije vole ovaj brend pa sam odlučila da su i moje čitateljice zaslužile nešto iz ELFSa. Da bi ste postali sretni dobitnik ovog divnog poklona, jedino što trebate je predbilježiti se na moj blog, odnosno samo upisati vaše ime i email adresu 🙂 Pobjednik će biti objavljen 31. listopada na mom Instagramu i Facebook pageu.
Za vrijeme dok sam bila u trgovini, došla je suknja iz najnovije kolekcije, koju dizajneri trenutno pripremaju za nadolazeći fashion show. Imala sam ju prilike prva nositi i mogu vam reći da je strašno udobna, odlično pristaje u struku i bokovim kako možete vidjeti i na fotografijama. Malo je počelo kišiti pa je kišobran (takoder iz nove kolekcije) dobro došao kao “šlag na tortu” ovoj kombinaciji.
Suknja i kišobran već su dostupni i preko online prodaje (imate linkove gore iznad, pod “I wore”)

Pišite mi kako vam se sviđa kombinacija i fotkice, dolje u kometarima <3

Puseeeee

potpis

IMG_4684_800x533

IMG_4687_800x1200

IMG_4690_800x1200

IMG_4697_800x1200

IMG_4701_800x533

IMG_4703_800x1338

IMG_4706_800x1378

SHARE