X twinsetX twinset bagX jeansX blouse

If someone asks me what would be my perfect casual street style look, I would answer – this from TwinSet. Cool and trendy jeans, perfect detailed white blouse, comfortable high heel shoes and statement killing bag! It can’t be better than this!

I’m so in love with this outfit, and when I saw this blouse in the store, I couldn’t take my eyes off. It is such a great material, perfect for spring and summer days with amazing little details all over the sleeves. One piece which is timeless and worth for invest money. I mean, just look it one more time! It’s perfect for any time of the day, and it can be matched with skirts, pants or jeans like I did this time.
Oh, and when we are talking about this cool jeans.. Have you seen pearl details around pockets. How cool is that?!
But of course, the whole outfit wouldn’t look that great without this cuties special edition of Cécile Deux bag!

I WORE:

TOTAL LOOK – TWINSET – ZAGREB – Gundulićeva 8, SPLIT – Joker centar

to view this content.'” style=”width: 15px; height: 15px;” />

Nada me nekton pita, koji bi izgledao moj najdraži street style look onda bih najvjerojatnije odgovorila – upravo poput ovog iz TwinSeta! Cool i trendy traperice, bijela bluza sa lijepim detaljima, udobne cipele na debelu petu i ubojita torba!! Može li bolje od toga!??

Upravo je takav moj današnji styling i totalno sam oduševljena njime. Kada sam ugledala ovu predivnu bijelu bluzu sa neodoljivim detaljima po rukavima zaljubila sam se istog trena! Radi se o tako dobrom i kvalitetnom materijalu koji je stvoren za tople proljetne i ljetne dane. Ono što mi se najviše sviđa je što je nosiva za svako doba dana i različite prilike od poslovnih sastanaka do izlazaka. Zaista komad odjeće u koji se isplati uložiti. Može se kombinirati na elegantne hlače, suknje ili kao što sam ja, na traperice.
Nada smo kod traperica, beste li samo vidjeli biserne detalje oko džepova koji zaista upadaju u oči i rade ove udobne traperice toliko zanimljivima i posebnima.
Naravno, ne bi ovaj outfit bio toliko zanimljiv da nema onog posebnog toucha a u ovom slučaju radi se o neodoljivoj Cécile Deux torbici iz posebne kolekcije.

_MG_0090

_MG_0099

_MG_0121

_MG_0124

_MG_0130

_MG_0147

_MG_0152

X twinsetX twinset bagX jeansX blouse

X twinsetX twinset bagX jeansX blouse

_MG_0162-Edit

_MG_0164-Edit

_MG_0168

_MG_0215

SHARE